Prin plasarea comenzii prin intermediul magazinului online clientul accepta automat prevederile acestor termeni si conditii. Plasarea cu succes a unei comenzi pe site-ul Sweet Concept și acceptarea acesteia prin transmiterea unui e-mail de confirmare la adresa de e-mail specificată de dvs. în formularul de comandă echivalează cu semnarea unui contract între SC Sweet Concept SRL și client.  

Produsele sunt descrise amănunțit pe pagina de produs și tot acolo gasiti informatii despre preturi, conditiile de livrare. 

Sweet Concept

Site-ul Sweet Concept SC aparține SWEET CONCEPT SRL – o societate organizată și care functionează în conformitate cu legile din România, cu sediul în București, Sector 5, Str. Sirenelor nr. 61, înregistrată la ORC sub nr. J 40/4368/2015, având CUI 34353201.

 • DESPRE PRODUSE

Produsele din online shop sunt disponibile in limita stocului existent. In cazul in care comanda nu poate fi onorata din motive obiective intemeiate (ex: lipsa produsului din stoc, eventuale greseli de afisare, etc), Sweet Concept va anunta clientul in cel mai scurt timp posibil. In acest caz, plata efectuata va fi restituita integral clientului in termen de maxim 5 zile lucratoare. 

Durata de procesare pentru produsele din Shop este de 24 – 48 ore și reprezintă timpul necesar pentru a prepara produsele comandate.Termenul de valabilitate al produselor Sweet Concept este de 48 ore. Produsele sunt preparate respectand toate conditiile igienico – sanitare impuse de legislatia in vigoare. 

Produsele pot contine ingrediente sau urme de ingrediente din categoria alergeni: gluten, oua, lapte si produse derivate, arahide si produse derivate, fructe cu coaja lemnoasa, cereale ce contin grau si produse derivate. Datorita procesului de productie, nu putem exclude prezenta alergenilor in niciunul dintre produsele noastre.

 • PROCESUL DE COMANDĂ

Prin plasarea unei comenzi pe Sweet Concept și confirmarea acesteia prin intermediul unui e-mail pe care îl primiti la adresa specificată în formularul de comandă, se încheie un contract de vanzare-cumparare între Sweet Concept și client. 

Pentru ca noi să putem onora comenzile, este important sa ne furnizati prin formularul de comanda informatii corecte si exacte cu privire la produsul pe care doriti sa il achizitionati, adresa de livrare, adresa de e-mail si telefonul. 

Ne rezervam dreptul de a refuza executarea comenzii, in cazul in care datele furnizate nu sunt suficient de exacte si nu permit predarea corespunzatoare a produselor. Inainte de a refuza realizarea comenzii vom incerca sa va contactam pentru a stabili ce date sunt necesare pentru a face posibila realizarea acesteia.

Cum poti plasa o comanda:

 1. pe pagina web a Magazinului (online), urmand procedura de plasare a comenzilor,
 2. telefonic, prin contact cu un consultant al magazinului la numarul de telefon afisat pe website in sectiunea CONTACT,
 3. prin email, transmitind comanda cu PRODUSELE alese pe adresa de email afisata pe website in sectiunea CONTACT.

La noi puteti plasa o comanda fara a fi nevoie sa va inregistrati permanent datele personale in baza de date a Magazinului. Conditia plasarii comenzii o constituie completarea in formular a tuturor datelor cerute, necesare pentru expediere si pentru generarea din sistem a facturii fiscale. Pentru a plasa o comanda alegeti produsele specificand cantitatea, dupa care introduceti produsele in “Cos” si continuati procedura de plasare a comenzii.

Pana la momentul la care apasati tasta „Trimite comanda”, aveti posibilitatea de a efectua modificari referitoare la produsele din comanda, precum si la datele pentru livrare si facturare. Confirmarea comenzii prin apasarea tastei „Trimite Comanda” este echivalenta cu acceptarea obligatiei de a face plata pretului produselor si a costurilor de livrare, in cazul in care acestea sunt solicitate, lucru despre care veti fi informat direct, inainte de confirmarea comenzii. 

In momentul plasarii comenzii veti primi la adresa de e-mail indicata un mesaj referitor la comanda plasata: cantitatile de produse comandate, valoarea comenzii, tipul de livrare si de plata ales, termenul de livrare a comenzii precum si datele de contact ale dvs. Procedura reprezinta si o confirmare a primirii de catre Magazin a dorintei dvs. de cumparare.

Sweet Concept va transmite prin email confirmarea acceptului sau refuzul de a prelua comanda plasata de client la adresa de email indicata in formular. Dupa primirea confirmarii de mai sus, intre Sweet Concept si dvs., in calitate de client, se incheie un contract de vanzare-cumparare avand ca obiect produsele comandate.

 In cazul in care alegeti sa platiti online folosind cardul bancar, Magazinul isi rezerva dreptul de a refuza executarea comenzii daca:
(i) datele de contact sunt atat de neclare incat fac imposibila livrarea marfii,
(ii) tranzactia nu a fost autorizata in sistemul de plati electronice.

 1. LIVRAREA PRODUSELOR

Produsele din Shop sunt livrate contra cost in Bucuresti si zona Ilfov, la adresa indicata de catre dvs. in comanda sau pot fi ridicate gratuit de la laboratorul Sweet Concept din Str. Sirenelor 61, sector 5, București. 

Durata de procesare pentru produsele din Shop este de 24 – 48 ore și reprezintă timpul necesar pentru a prepara produsele comandate. Oferim produse proaspete, lucrate pe comandă, deci nu avem un stoc din care să putem livra imediat.

Asigurăm transport frigorific in Bucuresti si zona Ilfov pentru livrarea produsele pentru evenimente, costul se calculează în funcție de locație și este inclus în ofertă. 

 Livrari pe teritoriul Bucureștiului și zonei Ilfov

Comenzile plasate online in zilele de Luni – Joi in intervalul orar 00.00-16.00 vor fi procesate in 24 – 48 ore si predate pentru livrare.

Comenzile plasate online vineri, sambata si duminica si in zilele de sarbatori legale vor fi procesate in prima zi lucratoare urmatoare si vor fi livrate in 24 – 48 de ore.

Termenele de livrare pot fi prelungite in cazul perioadelor cu un numar foarte mare de comenzi si a celor in care anumite conditiile/restrictii ingreuneaza procesul de livrare. Pentru astfel de situatii obiective, ce nu tin de vointa sau posibilitatile noastre, Sweet Concept nu poate fi trasa la raspundere.

In cazul in care livrarea nu se poate realiza – clientul nu este la adresa indicata, nu raspunde la apelurile telefonice, comanda va fi lasata la laboratorul Sweet Concept si pastrata strict pe perioada de valabilitate a produselor. Clientul va fi anuntat printr-un SMS ca poate ridica produsele de la laboratorul nostru. In acest caz, NU se ramburseaza contravaloarea transportului si a produselor, daca clientul nu se prezinta pentru a le ridica. 

 1. PRETURI SI METODE DE PLATA

 Pretul de achizitie al Produselor de pe pagina de web a Magazinului este ferm din momentul primirii de catre dvs. a unui e-mail de confirmare a acceptarii comenzii. Respectivul pret nu mai sufera modificari, indiferent de modificarile de pret din Magazin care mai pot avea loc dupa confirmarea comenzii prin email. Preturile produselor din Magazin sunt stabilite in lei. Pretul afisat in Magazin este final si include toate taxele.

Clientul va achita pretul Produselor comandate si cheltuielile de expeditie prin una din urmatoarele metode:

 1. “online”, cu card bancar;
 2. “transfer bancar”, pe baza facturii proforme primite.

Plata online se realizeaza prin platforma securizata a procesatorului de plati Netopia, in toate conditiile de siguranta. 

Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision de la detinatorul de card!

Sweet Concept isi rezerva dreptul de a modifica pretul produselor aflate in Magazin, de a introduce la vanzare produse noi, de a desfasura sau de a revoca actiuni de promovare pe pagina web a Magazinului, de a introduce modificari conforme cu prevederile legislatiei in vigoare, cu conditia ca aceste modificari sa nu incalce drepturile persoanelor care au incheiat contracte de vanzare a produselor oferite de Magazin inainte de efectuarea respectivelor modificari.

 

 1. RETURUL PRODUSELOR – RETRAGEREA DIN CONTRACTUL DE VANZARE

 Produsele achizitionate NU se pot returna, conform legislatiei in vigoare privind produsele alimentare. Astfel, consumatorul nu poate denunta unilateral contracte de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si a acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid. 

 

 1. RECLAMATII REFERITOARE LA PRODUSE

Reclamatiile se pot trimite online la adresa office@sweetconcept.ro, va rugam sa specificati problema completa si descrierea acesteia. In cazul in care constatati deteriorarea produsului in timpul transportului, se recomanda sa intocmiti in prezenta livratorului un proces verbal de daune. 

Produsele sunt lucrate pe baza de comanda. Sunt produse alimentare si se recomanda sa fie consumate in termen de maxim 48 de ore de la livrare.  

Clientul va fi informat despre modul de rezolvare  a reclamatiei in termen de 14 zile lucratoare calculate din ziua urmatoare primirii de catre Magazin a mesajului cu produsul reclamat. 

 

 1. DREPTURI DE PROPRIETATE INTELECTUALA

Toate drepturile de proprietate intelectuală evidențiate sau incluse în și/sau anexate/asociate/legate de site, inclusiv, fără a se limita la articole, orice desene sau modele adiacente, imagini, ilustrații, texte, stilistica, intreaga imagine comerciala, recomandări privind aspectul şi funcţionalitatea, caracteristicile, software-ul, platformele, tehnologia, orice informații, idei, servicii, fișiere, videoclipuri și conținuturi similare sunt in proprietatea lui Sweet Concept și/sau a afiliaților săi care își păstrează toate drepturile, titlurile și interesul în legătură cu acestea. Nu se efectuează sau nu se impune niciun transfer sau acordare a unor drepturi prin nici o prevedere a acestor termeni sau prin orice altă prevedere conținută în site cu privire la Sweet Concept, inclusiv fără a se limita la copierea, reproducerea, schimbarea, crearea de lucrări derivate sau utilizarea într-o colecție de lucrări.

„Drepturi de proprietate intelectuală” înseamnă la nivel mondial fie că sunt sau nu înregistrate (a) brevetele, cererile de brevet de inventii, drepturile oferite de brevet și desenele sau modelele industriale,; (b) drepturile asociate cu lucrările de autor, inclusiv, fără a se limita la drepturile de autor, cererile de drepturi de autor, restricțiile privind drepturile de autor și desenele sau modelele; (c) drepturile referitoare la protecția secretelor comerciale, a know-how-ului și a informațiilor confidențiale; (d) mărci comerciale, mărci de servicii, logo-uri, denumiri comerciale, drepturi legate de configurarea produselor si drepturi legate de fondul comercial, înregistrate sau nu; (e) drepturi analoge celor expuse in prezenta și orice alte drepturi de proprietate asupra bunurilor necorporale; (f) diviziuni, extensii, reînnoiri, reemiteri și prelungiri ale celor menționate mai sus (după caz), existente sau în continuare depuse, emise sau dobândite

 1. CONFIDENTIALITATE SI PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Sweet Concept va respecta principiile prevazute in documentul Politica de Confidentialitate. Magazinul ia toate masurile tehnice si administrative impuse de prevederile legislative in vigoare, menite a proteja datele personale ale Clientilor pentru a preveni obtinerea si modificarea de catre persoane neautorizate a datelor personale furnizate in timpul inregistrarii.