Explore the striking exclusive collections

Primele delicii Sweet Concept ieșeau din cuptor în anul 2014 pentru a da un plus de savoare unor momente de neuitat. Aducem la masă acel tort personalizat spectaculos, cu un gust ce te încântă, macaronii perfecți și aromați, prăjituri rafinate cu mousse și inserții de fructe, cozonaci pufoși și însiropați și alte delicii premium.

In atelierul Sweet Concept folosim ingrediente de înaltă calitate, naturale și proaspete pentru a prepara artizanal delicii pe care le savurezi mai întâi cu privirea, și apoi cu lingurița. Gama de produse include torturi personalizate și candy bar pentru ocazii speciale, prăjituri la comanda pentru gusturi rafinate dar și delicii tematice pentru sărbători.

Dacă vrei prăjituri, comandă online din secțiunea Shop. Avem o selecție savuroasă de prăjituri online, disponibile în București – macarons, cupcakes, eclere, choux, deserturi la pahar și alte delicii. Tot aici găsești torturi cu aromele clasice pe care le îndrăgești – cheesecake, carrotcake, Pavlova, tiramisu dar și torturi din colecțiile atelierului cu arome fine, inserții surprinzătoare și design minimalist. Deliciile noastre completează cele mai speciale momente.

Secțiunea Events este pentru acele produse personalizate special pentru evenimentul tău – tort personalizat pentru nuntă sau botez, tort personalizat aniversare, candy bar tematic sau produse corporate. Deliciile se realizează la comandă, din ingrediente proaspete, atent selectate.

 Mihaela Ciorik